ZMA – Hvad er det og hvordan fungerer det?

ZMA er sikkert noget, du har hørt meget om, men hvad er det? Er det noget, du bør tilføje til dit liv, og hvordan fungerer det?

Hvad er ZMA?

ZMA står for Zink og Magnesium, oprindeligt udviklet af Victor Conte, grundlæggeren af ​​BALCO Laboratories og SNAC Nutrition. Det bruges ofte af bodybuildere, atleter og gymnaster til at øge muskelopbygningen og testosteronniveauet i kroppen.

Den indeholder zink, magnesium og vitamin B6. B6 er blevet tilføjet for at øge optagelsen af ​​de to foregående. Alle tre komponenter er meget vigtige for, at kroppen kan fungere ordentligt, og selvom de fleste får nok zink og vitamin B6, er der mange, der ikke får nok magnesium.

Forskning fra Western Washington University viste, at en gruppe, der dyrkede vægttræning og tog ZMA, havde en stigning i frie og naturlige testosteronniveauer på henholdsvis 33,5 og 32,4 procent mod et fald på 10 procent i en placebogruppe.

ZMA er blevet forbundet med forbedring af:

  • Muskelstyrke
  • Søvn
  • Lyst
  • Humør
  • Selvværd
Menn og selvtillit

Hvorfor tage ZMA?

Zink hjælper med at opretholde testosteronniveauet og giver dig en normal reproduktionsevne og fertilitet. Vitamin B6 hjælper med at reducere træthed, men magnesium giver dig normal muskelfunktion. Så kombinationen af ​​disse tre aktive ingredienser vil give dig et bedre testosteronniveau og dermed også en bedre proteinsyntese. Det virker også meget godt mod kramper og rystelser.

Det giver bedre træningsresultater, mere energi og generelt bedre velvære. Med bedre søvn vil du også være mere oplagt til nutidens udfordringer og mindre humørsvingninger giver dig en bedre tid sammen med andre.

Hvornår skal ZMA tages?

De fleste vitaminer og mineraler, der genopbygger, gør deres bedste arbejde i hvile. Derfor anbefales det at tage ZMA før du går i seng eller efter træning. Magnesium, som er forbundet med muskelfunktion, kan hjælpe dig til at slappe bedre af under søvnen og dermed også en bedre genopbygning af kroppen.

ZMA bør heller ikke tages sammen med fødevarer eller kosttilskud, der indeholder calcium, da det kan forhindre optagelsen af ​​de aktive stoffer.

Er der nogen bivirkninger?

Det lyder måske skræmmende med sådan en forkortelse som ZMA, men dette kosttilskud indeholder helt naturlige mineraler og vitaminer, som kroppen har brug for, og som ofte mangler i dagens kost. Du skal stadig være opmærksom på, hvad der kan ske, hvis du tager for meget af et kosttilskud.

Ved normal brug er der ingen bivirkninger.

Magnesiumforgiftning er ekstremt sjælden, da nyrerne slipper af med overskuddet af dette mineral, hvis der skulle opbygges et overskud. Det er noget mere almindeligt med magnesiummangel, som kan medføre, at du får lettere muskelkramper, og du kan føle dig følelsesløs i dele af kroppen.

Zinkforgiftning opstår kun, når du indtager 10 gange, hvad du får i en dosis, så det er også ret usædvanligt at få. Derfor er der meget få ting, du skal bekymre dig om med ZMA og dets bivirkninger, hvis du tager normale doser.

Vil du også prøve?

Kosttilskuddet T8 har tusindvis af tilfredse brugere i hele Norden. Den indeholder den anbefalede mængde ZMA, ligesom Terminalia chebula kan hjælpe med at opretholde en stærk libido.

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Ingen forudbetaling

Ingen købsforpligtelser

14 dages returret

Gratis fragt