T8 satte gang i Arno’s sexliv

Arno fylder snart 64 år, og er single. Men selvfølgelig vil han gerne have en partner. Og i jagten på drømmekvinden har han fundet ud af, hvor vigtigt det er at passe godt på sin testosteron, sexlyst og mandighed.

Derfor har han brugt kosttilskuddet T8 i over et år nu – og effekten på sexlysten har overrasket både ham og damerne.

En god partner for libido

Arno havde aldrig taget kosttilskud før i hele sit liv, selvom han har været optaget af at holde sig aktiv og leve forholdsvist sundt.

Han er meget udenfor i skov og mark og træner jævnligt på cykel.

Men med alderen bemærkede han, at tingene ændrede sig i hans krop.

– Når man bliver ældre, daler kroppens testosteronniveau, og det mærkede jeg en del effekter af, siger han. Det gjaldt især på kvindefronten.

– Det syntes jeg var lidt trist. Jeg ønsker jo at være mandhaftig og attraktiv for damerne, og endelig finde mig en god kæreste, griner Arno.

Et år med T8 

Så han lavede en del research online for at finde måder at sætte skub i både testosteron og sexlyst, og stødte på kosttilskuddet T8.

– Det jeg fandt af information virkede meget lovende, så jeg bestilte en prøvepakke, siger Arno. Og nu har han brugt T8 hver dag i over et år.

– Der gik faktisk lidt tid, før jeg mærkede en effekt, men i dag kan jeg helt sikkert mærke en forbedring både i forhold til, hvor meget energi jeg har – og ikke mindst på min sexlyst, siger han. Arno har mere overskud i hverdagen, og hævder også at have fået lidt ekstra krydderi på tilværelsen

– Jeg kan bestemt anbefale T8 til alle mænd, der gerne vil have lidt ekstra action i deres hverdag, griner Arno, der desværre stadig er single. Men måske ikke så meget længere nu.

Kosttilskud for større lyst

Flere tusinde mænd oplever ligesom Arno, at en daglig dosis T8 giver kroppen næringsstofferne zink og Terminalia chebula: Zink hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet, mens Terminalia chebula kan bidrage til at opretholde en stærk libido.

Derudover indeholder T8 også magnesium, som kan bidrage til et normalt energistofskifte, normal muskelfunktion og normal psykologisk funktion – og vitamin B6, som kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse. 

Derfor er T8 en god partner for dig, der er optaget af at tilfredsstille din partner. Prøv det selv til halv pris lige nu.

*Zink bidrager til at opretholde normale testosteronniveauer i blodet, mens Terminalia bidrager til at opretholde en stærk sexlyst.

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.