Rigtig mandemad, som øger din testosteron!

Mandemad er ikke pølser, burgere og pommes frites, gennemblødt i bacon og ketchup. Nej, det er mad, der øger testosteron og giver dig kraft, energi og styrke. Tjek opskriften!

TUNFISK. Testosteron er tæt knyttet til D-vitamin, som tun indeholder ud over at være højt i protein og lavt kalorieindhold. En servering tun om dagen dækker dit behov for vitamin D. Du kan også spise sardiner eller laks.

ÆG. En fantastisk ingrediens til proteiner, kolesterol, D-vitamin og omega 3, som alle er testforstærkere. En utrolig nyttig ingrediens, der ud over at øge testosteronproduktionen også giver dig proteinerne til at opbygge muskler!

kål reduserer kvinnelige hormoner.
Kål øker testosteronet ditt.

KÅL. Alle typer kål og grøntsager som broccoli, sænker dit østrogenniveau, hvilket gør testosteron mere effektivt. Disse grøntsager indeholder en kemisk forbindelse kaldet indol-3-carbinol, som reducerer kvindelige hormoner. Tid til at sætte kål, på dit østrogen!

GRANATÆBLE. Granatæbler er en utrolig kilde til både antioxidanter og testosteron og gør underværker for din blodcirkulation. Undersøgelser har også vist, at testosteronniveauerne steg med 24% efter kun to ugers regelmæssigt forbrug af denne friske citrusfrugt.

SPINAT. Magnesium er en vigtig komponent i opbygningen af ​​testosteron, da det binder testosteronet i din krop og hæver niveauet over tid. Spinat er en unik kilde til magnesium og har stor indflydelse på muskeludvikling og reproduktion. 

ØSTERS. En fancy og rig ressource, når det kommer til zink, som er et af de vigtigste elementer til opbygning og vedligeholdelse af testosteron. Derudover indeholder østers store mængder protein. En østers kan faktisk indeholde så meget som 18 gram protein og dække hele dit daglige zinkbehov. 

Østers øker testosteronet ditt
Østers er en god kilde til testosteron og protein

BØNNER. En mere almindelig kilde til zink, som også indeholder vitamin D. Hvide bønner, nyrebønner og bagte bønner er alle gode ingredienser, der forsyner kroppen med zink, ud over plantebaserede proteiner, der er gode for hjertet.  

Har du ikke adgang til alle disse råvarene, eller måske du ikke har tid eller lyst til at spise dem på regelmæssig basis? T8 dækker din daglige dosis af både zink, magnesium og vitamin B6: zink hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet, magnesium og vitamin B6 hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Magnesium bidrager til normalt energistofskifte, normal muskelfunktion og normal psykologisk funktion. Terminalia chebula kan hjælpe med at opretholde en stærk libido.

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Ingen forudbetaling

Ingen købsforpligtelser

14 dages returret

Gratis fragt