Rigtig mandemad, som booster din testosteron!

Mandemad er ikke pølser, burgere og pommes frites, gennemblødt i bacon og ketchup. Nej, det er testosteron-mad, der giver dig kraft, energi og styrke og fungerer som en naturlig testosteron-booster. Tjek opskriften her!

Mad som naturlig testosteron booster

TUNFISK. Testosteron er tæt forbundet med D-vitamin. Tun indeholder gode mængder D-vitamin og har herudover et højt indhold af protein og lavt kalorieindhold. En servering tun om dagen dækker dit behov for vitamin D. Du kan også spise sardiner eller laks.

ÆG. En fantastisk ingrediens til proteiner, kolesterol, D-vitamin og omega 3, som alle fungerer som en naturlig testosteron booster. Æg er en utrolig nyttig ingrediens, der ud over at øge testosteronproduktionen også giver dig proteinerne til at opbygge muskler!

Læs også: Vil du opbygge muskler hurtigt?

Testosteron mad - kål er en naturlig testosteron booster
Kål er en naturlig testosteron booster.

KÅL. Alle typer kål og grøntsager som broccoli medvirker til at sænke dine niveauer af det kvindelige kønshormon, østrogen, sådan så dit testosteron får et boost og bliver mere effektivt. Grunden til at netop kål er god testosteron-mad, er fordi disse grøntsager indeholder den kemiske forbindelse kaldet indol-3-carbinol, som altså reducerer kvindelige hormoner. Tid til at gøre kål på dit østrogen!

GRANATÆBLE. Granatæbler er ikke altid lige let at få fat på i dagligvarebutikkerne. Men får du fingrene i denne hårde, røde frugt kan du glæde dig over at have fundet en sand testo booster: granatæbler er en utrolig kilde til både antioxidanter og testosteron, og gør underværker for dit blodomløb. Undersøgelser har også vist, at testosteronniveauet steg med 24% efter kun to ugers regelmæssig indtagelse af denne friske frugt.

Læs også: Testosteronmangel: Du bliver mindre og mindre mand!

SPINAT. Vi kender allerede spinat som en super food fra de gamle tegneserier om Skipper Skræk. Men vidste du, at spinat er en madvare som også fungerer som testosteron booster? Magnesium er en vigtig komponent i opbygningen af ​​testosteron, da det binder sig til testosteronet i din krop og hæver niveauet over tid. Spinat er en unik kilde til magnesium og har stor effekt på muskeludvikling og reproduktion.

ØSTERS. En fancy og rig ressource, når det kommer til zink, som er et af de vigtigste elementer til at opbygge og vedligeholde testosteron. Derudover indeholder østers store mængder protein. En østers kan faktisk indeholde helt op til 18 gram protein og dække hele dit daglige zinkbehov.

testosteron mad - østers er en naturlig testosteron booster
Testosteron-mad: Østers er en god kilde til testosteron og protein.

BØNNER. En mere almindelig kilde til zink, som også indeholder vitamin D. Hvide bønner, nyrebønner og bagte bønner er alle gode ingredienser, der forsyner kroppen med zink, ud over plantebaserede proteiner, der er gode for hjertet. Værsgo: Testo-booster!

Kosttilskud for testosteron

I denne artikel har vi set på hvilke madvarer, der fungerer som testosteron-booster. Ved at spise fornuftigt og holde en aktiv livsstil, og gerne også inkludere testosteron-mad i din kost, kan du på en simpel og nem måde give din testosteron et boost.

Er du i tvivl om du mangler testosteron? Tag testosteron-testen her

Vil du gerne gøre en ekstra indsats for at booste dine testosteronniveauer?

T8 er et nordisk kosttilskud specialudviklet til mænd. Det dækker din daglige dosis af både zink, magnesium og vitamin B6. Zink hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet. Magnesium og vitamin B6 hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Magnesium bidrager også til normalt energistofskifte, normal muskelfunktion og til normal psykologisk funktion. Mucuna pruriens kan bidrage til at styrke sexlysten og forbedre fertiliteten.

Prøv T8 ved at udfylde formularen nedenfor.

GRATIS

FRAGT

SIKKER

BESTILLING

HURTIG

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

2-3 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).