Jeg føler mig 5 år yngre

Arturas Cepulis plejede at være fuld af energi og entusiasme, før han fik et kompliceret brud på arbejdet og blev meldt syg og hjemme. Livet ændrede sig dramatisk.

I en alder af 46 følte han, at situationen var ekstra tung. Det var svært at finde de gamle, energiske og positive Arturas.

Mistet alt energi

Jeg følte mig så trist og ked af det, og vågnede udmattet hver eneste morgen, siger han ærligt. Alt føltes gråt, og han havde nul interesse for noget. Følelser mange mænd kæmper med i de svære fyrre, også uden at have været sygemeldt.

Men selvom Arturas havde mistet al motivation og lyst, var der stadig en fighter tilbage et sted derinde. Han havde ikke mistet sig selv fuldstændigt.

Naturligt testosterontilskud

Jeg begyndte at tænke på, hvordan jeg kunne komme ud af denne onde cirkel, og på Facebook havde jeg set en artikel om testosterontilskuddet T8, der virkede interessant, siger Arturas.

Han begyndte selv at undersøge noget og fandt ud af, at T8 kun indeholdt naturlige ingredienser. Så besluttede han endelig at teste:

Jeg tænkte endelig, at jeg bare skulle prøve noget for at komme tilbage til mit normale jeg, griner han.

Vågnede tidligt

Efter kort tid bemærkede han en ændring i energiniveauet:


Jeg begyndte at vågne 5-6 om morgenen, som jeg plejede at gøre før. Samtidig fik jeg lyst til at begynde at være mere aktiv igen. Lysten til at arbejde kom tilbage, siger Arturas entusiastisk, der mener, at hans indre energi er tilbage på fuld fart.
Nu kan han meget mere, og alt ser lysere ud.

Nu har livet endelig ændret sig igen.

Efter at have taget T8 hver dag i en lang periode, føler jeg mig mindst fem år yngre, smiler Arturas. Dette skal han fortsætte med. Han er på vej tilbage til den, han var, før det brækkede ben.

Vil du også tilbage til din energi? Bestil T8 i nedenstående formular, og oplev de positive ændringer.

Dagligt indtag af T8 forsyner kroppen med zink som hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet samt magnesium og vitamin B6 som hjælper med at mindske træthed og udmattelse og til normal muskelfunktion. Terminalia chebula hjælper med at opretholde en stærk libido.

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Ingen forudbetaling

Ingen købsforpligtelser

14 dages returret

Gratis fragt