Spørgsmål og svar

Her har vi samlet de mest hyppige spørgsmål vi får. Hvis du ikke finder svaret du ledte efter, kan du kontakte os direkte.

Hvem passer T8 til?

T8 er et kosttilskud specielt udviklet til mænd. Det siges, at fra midten af ​​30’erne mister alle mænd omkring 1 % testosteron om året. Zink i T8 hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet.

Hvad indeholder T8?Næringsindhold pr. døgndose (2 tabletter):
Magnesium 250 mg (67%)
Muira puama 300 mg
Fenugreek 200 mg
Terminalia Chebula 100 mg
Zink 20 mg (200%)
Piperin 5 mg
Vitamin B6 2,8 mg (200%)
Vitamin D3 20 µg (400%)

*% Procent af anbefalede daglig dosis

Ingredienser: Magnesiumoxid, muira puama-ekstrakt (Ptychopetalum olacoides), fenugreek ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), fyldemiddel (dicalciumhydrogenfosfat), terminalia chebula ekstrakt, zinkcitrat, anti-klumpemiddel (krysskarmellosenatrium og magnesiumsalter af fedtsyrer), kolekalsiferol, sort peber ekstrakt (Piper nigrum) og pyridoksinhydroklorid.

Tablet: hydroksypropylmetylcellulose og glycerol.

Hvor ofte bør jeg tage T8?

For at få maksimal effekt anbefaler vi to kapsler hver dag i 4-6 måneder.

Kan jeg ta T8 hvis jeg har allergier?

T8 indeholder bukkehornsfrø (fenugreek), en urt som kan give krydsallergi mod andre bælgfrugter (som jordnødder). Personer som er allergisk mod jordnødder bør derfor være forsigtige.

Hvornår på dagen bør jeg tage T8?

Du kan tage T8 når som helst på dagen. Vi anbefaler dog at du finder et fast tidspunkt så det er lettere at huske den daglige dose.

Hvor gammel skal jeg være for at købe T8?

Du skal være minimum 18 år.

Kan jeg købe T8 i butikker?

Nej, T8 sælges kun som en abonnementsordning. Det er vigtigt at du får et så friskt produkt som muligt lige til døren, og sådan forbliver kvaliteten bedre og prisen lavere.

Kan jeg tage T8 hvis jeg bruger medikamenter?

Vores produkter består af virkestoffer, uden påviste bieffekter. Dog kan vi ikke garantere at enkelte lægemidler kan påvirkes af disse kraftige virkestoffer. Vi anbefaler derfor at alle vores kunder bør konsultere en læge hvis de tager medikamenter for en ændret helsetilstand. Tag specielt forbehold hvis du tager medikamenter for højt blodtryk eller hjerte- og karsygdomme.

Har T8 nogen bivirkninger?

Produktet indeholder virkestoffer som ikke burde give nogen bivirkninger. Vi anbefaler dog at du rådfører dig med en læge hvis du er overfølsom for nogen af indholdsstofferne.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Telefon: Ring til os på telefon 89 87 88 12 (vores åbningstider er man-fre kl. 10.00-16.00)
Email: kundeservice@vitamail.dk
Facebook: Chat med os på Facebook, T8

Hvornår modtager jeg produktet efter bestilling?

T8 bliver leveret til din postkasse i løbet af 5-7 arbejdsdage.

Er mine personlige data beskyttet?

Ja! Vi bruger en kryptering-service til at gennomføre betalinger. Dine data er skjult, selv for os.

Jeg modtog ikke min ordrebekræftelse?

Send os gerne en email til vores email adresse: kundeservice@vitamail.dk. Så kan vi sikre os (og dig) om ordren er registreret, og at alt er i orden!

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.