Erektion – Kend de hårde fakta

Rejsning. Stådreng. Jern på. I folkemunde er udtrykkene simple og grove. Og en erektion er vel også noget så simpelt som en stiv og hård penis.

Eller er det egentlig så enkelt?

For selvom en erigeret penis kan virke som en af ​​de mest basale mandlige funktioner, er processen faktisk ret kompleks! Erektion er selve beviset på mandens seksuelle lyst og vitalitet. Men det kræver indsats og god fysisk og psykisk form.

Hvad betyder det at få erektion?

Erektion vil sige en “hævelse og stivning af organer ved tilstrømning af blod til kroppen.”

Det opstår som regel, fordi man tænker eller oplever noget seksuelt, og varer kun i en kortere periode. Processen sker enten ved at manden tænker på eller ser noget seksuelt ophidsende, eller via en refleks, når penis bliver stimuleret direkte ved berøring.

Det at få en hård penis er derfor normalt forbundet med seksuel lyst.

Selve rejsningen af ​​penis foregår gennem en ekstremt kompliceret fysisk proces, hvor blodtilførslen bliver øget mindst 20 gange. Penis fyldes med blod. Herefter lukker blodkarrene, og penis forbliver fyldt med blod og er dermed blevet stiv og hård. 

Læs også: Alt om at blive liderlig: Din (hede) guide til større sexlyst

Dette er en absolut nødvendig biologisk reaktion, som SKAL opstå for at kunne have samleje.

En sund erektion er derfor tæt forbundet med det, vi kalder mandens seksuelle lyst og potens.

Hvornår opstår rejsning?

Allerede i fosterstadiet har man registreret rejsninger hos drenge, og spontane erektioner kan forekomme i barndommen. Især unge drenge i puberteten, med ekstra aktive hormoner, kan opleve at få erigeret penis i mærkelige situationer.

I løbet af natten bliver penis også ofte stiv i forbindelse med vores drømmefaser, og mange mænd oplever også, at de vågner med en stiv penis om morgenen.

Men som hovedregel opstår rejsninger i relation til seksuel stimulering af kønsorganerne og seksuelle fantasier og lyst. 

Erektionsproblemer: Kan det ske, at erektionen ikke sker?

Mænd taler sjældent om dette.

Men langt de fleste vil opleve erektionsproblemer, eller nedsat evne til at opnå eller at opretholde en erektion, i løbet af deres liv.

Almindelige årsager til erektionsproblemer:

  • Den måske mest almindelige årsag til erektionsproblemer er simpelthen præstationsangst og nervøsitet, som ødelægger din liderlighed. Det er jo nogle ret komplicerede processer i kroppen, som skal arbejde sammen for at rejse penis – så når tankerne kommer i vejen, går processen hurtigt i stå. Og når først du har oplevet rejsningsproblemer, er det nemt at komme ind i en ond cirkel af tankemønstre, der kan være uhensigtsmæssige. Så kan det være smart at tale med nogen – enten din læge eller en behandler.
  • En anden vigtig forudsætning for liderlighed og sexlyst er mængden af ​​testosteron i din krop. Med alderen vil hormonproduktionen hos mænd falde, og det kan påvirke din sexlyst og i sidste ende også din evne til at erigere penis.

Det er derfor en god idé at passe på dit testosteron, spise sundt og holde din krop i form. Det er nemmere at føle sig klar seksuelt, hvis man også er glad for sit udseende og sin krop.

Læs også: Zink: Mandens tilskud til styrke og sexlyst

Du kan selv gøre dette:

  • Prøv at leve sundt
  • Få nok søvn
  • Stress lidt mindre
  • Spis en sund kost med MASSER af zink, magnesium og B-vitamin.

Her kan du i øvrigt læse mere om, hvorfor mænd mister deres sexlyst!

Erektionsproblemer
Der er mange måder at opretholde en stærk sexlyst på næsten hele livet. For eksempel et tilskud med lægeurten Terminalia.

Et lille TIP: Terminalia chebula kan bidrage til stærk sexlyst

Terminalia chebula er en lægeurt med positive egenskaber for mandens libido, og ved dagligt indtag kan den bidrage til stærkere sexlyst.

Så for mænd, der kæmper med sexlysten, kan en daglig dosis Terminalia være til stor hjælp. Du giver kroppen det boost, den har brug for.

Prøv T8 for mere lyst 

En daglig dosis T8 forsyner kroppen med zink, som hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet, og Mucuna pruriens, som kan bidrage til fertiliteten og kan styrke sexlysten.

Derudover indeholder T8 også magnesium, som kan bidrage til et normalt energistofskifte, normal muskelfunktion og normal psykologisk funktion – og vitamin B6, som kan være med til at mindske træthed og udmattelse.

Mere lyst. Mere energi. Mere mand. 

GRATIS

FRAGT

SIKKER

BESTILLING

HURTIG

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

2-3 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).