Du bliver mindre og mindre mand!

Mænds testosteronniveauer er faldet gradvist i årtier. Samtidig viser flere europæiske undersøgelser, at sædkvaliteten hos den gennemsnitlige mand ikke længere er så potent.

Så hvad sker der virkelig med os mænd?

Den mest omfattende undersøgelse af det generelle testosteronniveau i den mandlige befolkning er fra 2007, hvor Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism * afslørede et testosteronfald hos amerikanske mænd siden 80’erne på 1% årligt.

En 60-årig mand i 2004 havde 17% mindre testosteron end en 60-årig i 1987.

En lignende undersøgelse af den danske befolkning viste, at testosteronniveauerne i den danske mandlige befolkning i perioden mellem 1920 og 1960 var faldet med et tocifret antal procent!

Mænd er blevet svagere

Derfor er det måske ikke underligt, at unge mænd i dag er svagere, end de tidligere har været. I en amerikansk undersøgelse fra 2016 ** kunne den gennemsnitlige 20-34-årige skubbe med en kraft på 44,45 kilo med højre hånd. Det er 8,62 kilo mindre end hvad en mand i samme alder klarede i 1985.

Hvorfor mister vi al denne maskuline magt?

Billedet er meget kompliceret, og faktorerne er mange. Store samfundsmæssige ændringer som mænd, der ikke længere arbejder i fysisk krævende job, kommer i spil, at vi sidder stille og lægger vægt på (testosteronproduktion hæmmes af fedme), mange hævder, at kemiske stoffer og forurening i husholdningsprodukter er årsagen.

Men kan det også være, at mænd nu lever i et samfund, der ikke værdsætter traditionelle maskuline værdier så meget? Forskere spurgte amerikanske årtusinder, hvor de var på maskulin skala. Kun 30% af 18-29-årige så sig selv som “fuldstændig maskuline”. 

Det tilsvarende tal hos mænd over 65 år var 65%.

Menn mister den maskuline kraften

Testosteron giver livskvalitet

Selvom samfundet ikke længere kræver, at du går ud i skoven, og klubben dræber en elgetyr for at overleve, er testosteron stadig afgørende for mænds fysiske og mentale sundhed. Undersøgelser viser, at testosteron øger knoglemasse, muskelstyrke og forbedrer seksuel funktion.

Det sænker også kolesterol og modvirker insulinresistens. Det er også yderst vigtigt i produktionen af ​​sædceller, hvordan mænd opbevarer fedt i kroppen og produktionen af ​​røde blodlegemer.

Mangel forårsager ubehag

Når du mister testosteron, oplever du, at din krop ændrer sig, du kan blive deprimeret og miste både selvtillid og lyst.

Heldigvis er der nemme måder at hjælpe dine testosteronniveauer på. T8 er et produkt, der indeholder en unik blanding af otte naturlige ingredienser, inklusive zink, der hjælper dit testosteronniveau.

Efter kun en kort periode med daglig indtagelse, ofte kombineret med motion og en god diæt, kan du hurtigt bemærke, at energien og lysten vender tilbage. 

Du kan læse mere om dette her: 8 grunde til at tage T8

Har du for lidt testosteron?

I modsætning til kvinder, der oplever et hurtigt fald i hormoner i overgangsalderen, er mandens fald i testosteronniveauer mere snigende og kan være vanskeligt at indhente i starten.

Men der er nogle faretegn, du skal være opmærksom på:

Du er mere træt

Mænd med lave testosteronniveauer oplever ofte en følelse af at være trætte og udmattede. Hvis du er konstant træt og for eksempel ikke kan finde motivation til at udøve, kan dette være en god indikation af, at du oplever testosterontab.

Du mister muskler

Testosteron er en utrolig vigtig byggesten, når det kommer til muskelmasse, og mænd, der mister testosteron, oplever også, at de mister muskelmasse, og at det er sværere at genopbygge.

Du får mere fedt på din krop.

Mænd med lavt testosteron har også en tendens til at få mere kropsfedt, og dette er starten på en dårlig spiral. En masse kropsfedt forhindrer også produktionen af ​​testosteron og fremmer produktionen af ​​det kvindelige hormon østrogen.

Du oplever humørsvingninger.

Irritation, lavere selvtillid, koncentrationsbesvær, depression. Fordi testosteron er vigtigt i så mange processer i kroppen, påvirker det også din mentale tilstand. Det er svært at føle sig mentalt i topform, når vægten stiger, musklerne forsvinder, og du er konstant træt. 

Her kan du tage en simpel test med 10 spørgsmål, som giver dig en anelse om, om du måske har testosteronmangel.

Tag T8-testen!  

Ønsker du at opretholde normale testosteronniveauer?

Dagligt indtag af T8 forsyner kroppen med zink som hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet samt magnesium og vitamin B6 som hjælper med at mindske træthed og udmattelse og til normal muskelfunktion. Terminalia chebula hjælper med at opretholde en stærk libido.


Bestil din første pakke T8 i nedenstående form, og oplev de positive ændringer selv.

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Ingen forudbetaling

Ingen købsforpligtelser

14 dages returret

Gratis fragt

**A Population-Level Decline in Serum Testosterone Levels in American Men

**Comparative study of millennials’ (age 20-34 years) grip and lateral pinch with the norms