Dit testosteronniveau kan påvirke din karriere

Der er en sammenhæng mellem, hvordan du klarer dig på arbejdsmarkedet og testosteronniveauet i din krop, viser ny forskning. Der KAN altså være helt andre årsager end hvad man skulle tro, når jobbet ryger.

Det er oplagt at tro, at faglig viden og erhvervserfaring er helt afgørende for karrieren. Men hvis vi skal tro på den nye videnskabelige undersøgelse gengivet i The Journal of Economics & Human Biology, er det mere end blot din ekspertise, der påvirker karrieren.

Hvis du ender som arbejdsløs, kan det simpelthen skyldes hormoner i kroppen – nærmere bestemt testosteronniveauet hos os mænd. Det skriver New York Post. 

Bliver lettere fyret

Undersøgelsen bygger på data fra britiske mænd, og det vil helt bestemt være interessant at lave de samme målinger i Danmark.

Der blev gennemført en helbredsundersøgelse af mere end 2.200 mænd mellem 25 og 64 år, og formålet var at se, om der var en sammenhæng mellem risikoen for at blive fyret og forblive arbejdsløs i en periode, og mængden af ​​testosteron i kroppen.

Forskerne fandt ud af, at arbejdsløse mænd, der havde mellemstore til høje niveauer af testosteron, var mere tilbøjelige end dem med lavere niveauer til at finde arbejde inden for fem måneder.

– Svarene peger på, at britiske mænd med højere testosteronniveauer har mindre chance for at miste arbejdet. De er også mindre tilbøjelige til at forblive arbejdsløse i lange perioder, sagde Peter Eibich, vicedirektør for Research Group on Labor Demography ved Max Planck Institute for Demographic Research.

– Årsagen skyldes formentlig forskelle i personlighedstræk og adfærd forårsaget af testosteron, forklarer Eibich.

Han peger på, at der er større chance for, at mænd med højere testosteronniveauer bruger internettet aktivt til at søge arbejde.

Er du i tvivl om du mangler testosteron? Tag T8-testen her.

Testosteronniveauerne påvirker ikke kun sundheden

Det er stadig mange ting, vi ikke ved i forhold til hvordan høje eller lave niveauer af testosteron egentlig påvirker os mænd. Men ifølge Eibich kan man se, at hormonaktiviteten tydeligvis også har indflydelse på andre områder end blot sundheden.

Indtil videre er der kun forsket lidt i, hvordan sådanne “biomarkører” kan relateres til social og økonomisk adfærd.

– Testosteron er et særligt interessant tilfælde. Tidligere forskning viser ganske tydeligt, at mængden af testosteron hænger sammen med visse personlighedstræk, siger Eibich.

Han henviser til visse personlighedstræk såsom risikovillighed samt statussøgende og dominerende adfærd.

– Sådanne personlighedstræk og adfærd har været forbundet til en persons succes på arbejdsmarkedet, forklarer han.

Oprethold testosteronniveauet i din krop

En svaghed ved undersøgelsen er ifølge Eibich, at målingerne af testosteron blev taget på “et enkelt tidspunkt”. Det ville være interessant at lave hyppigere test af deltagerne for at få en oversigt over individuelle hormonelle udsving.

Men undersøgelsen viser os altså, at der kan være en sammenhæng mellem hormonniveauer og social og økonomisk adfærd. Dermed har vi endnu en god grund til at passe på vores testosteronniveau.

Et kosttilskud som T8 kan hjælpe dig med at opretholde testosteronniveauerne i din krop.

Ved at tilføre kroppen zink bidrager du til at opretholde et normalt testosteronniveau i blodet, mens magnesium og vitamin B6 hjælper med at mindske træthed og udmattelse. Magnesium bidrager til normalt energistofskifte, normal muskelfunktion og normal psykologisk funktion, mens Mucuna pruriens kan bidrage til at styrke sexlysten og forbedre fertiliteten.

Alle disse aktive ingredienser finder du i kosttilskuddet T8. Lige nu kan du prøve det til HALV pris!

GRATIS

FRAGT

SIKKER

BESTILLING

HURTIG

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

2-3 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

Kilder:
https://nypost.com/2022/06/06/high-testosterone-levels-may-help-men-land-retain-jobs-study/