5 grunde til at efterårssex er godt for dig

Vidste du, at der sker noget med testosteronniveauet, når vejret bliver koldere?

Vejret påvirker vores humør. Men faktisk påvirker det også vores testosteronniveau – og dermed også vores lyst og ønsker til at være intim med andre.

Her er 5 grunde til, at dit sex- og kærlighedsliv kan blive bedre, når kulden sætter ind.

Testosteronniveauet stiger, når det bliver koldere

Reducerede testosteronniveauer kan være en årsag til lav sexlyst hos mænd. Ifølge en undersøgelse lavet i Tromsø, offentliggjort i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, steg testoniveauet, når vejret blev koldere – og de laveste niveauer blev observeret i månederne med de højeste temperaturer.

Forskerne fandt ud af, at testosteronniveauet varierede med så meget som 31 procent baseret på vejret alene.

Vintersex er godt for dig

At være intim i de kølige måneder kan hjælpe dig med at holde vinterblusen på afstand ved at booste oxytocin- og endorfinniveauet i din hjerne. Det bidrager til at fremme en følelse af velvære.

Hyppig sex har også vist sig at styrke dit immunsystem, hvilket kan hjælpe med at bekæmpe vinterforkølelse og influenza.

Duften af ​​græskartærte er seksuelt ophidsende

Måske skal du i gang med at bage græskartærte til efteråret?

Forskere har nemlig fundet ud af, at ​​duftene fra græskartærte og lavendel i kombination er seksuelt ophidsende for begge køn. Alan R. Hirsch, M.D., forfatteren af ​​Scentsational Sex, undersøgte forholdet mellem dufte og seksuel ophidselse og fandt ud af, at testpersoner reagerede seksuelt på netop denne kombination af lugte.

Duften øgede penisblodgennemstrømningen hos mænd med et gennemsnit på 40 procent og vaginal flow hos kvinder med 11 procent. 

Mænd synes kvinder er mere attraktive om vinteren

En undersøgelse offentliggjort i 2008 viste, at mænd sender længere øjne efter kvindekroppe, når vejret er koldere.

Teorien var, at det skyldes at mænd dagligt eksponeres for kvindekroppe om sommeren, mens kvinders kroppe er dækket fra top til tå om vinteren.

Dette fik mænd til at føle sig ekstra tiltrukket af kvinder i de koldere måneder.

Du er mere tilbøjelig til at se en romantisk film

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Consumer Research er folk mere villige til at se en romantisk film på den kolde tid af året. Forskerne fandt ud af, at fysisk kulde aktiverer et behov for psykologisk varme, som kan tilfredsstilles ved at se en romantisk film.

Så når det er koldt udenfor, hvorfor så ikke hygge os indenfor med en romantisk film? Måske endda mens du spiser en god græskartærte?

Sexlyst og testosteron 

Føler du, at du ikke har ret meget energi eller lyst nu, hvor vi går efteråret og vinteren i møde?

Testosteron er utrolig vigtigt for en mands sexlyst og evne til at blive opstemt. Dagligt indtag af T8 forsyner kroppen med zink, som bidrager til at opretholde normale testosteronniveauer i blodet, samt magnesium og vitamin B6, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Magnesium bidrager til normalt energistofskifte, normal muskelfunktion og normal psykologisk funktion. Terminalia chebula kan hjælpe med at opretholde en stærk libido.

Vil du også mærke effekten? Prøv T8 nu!

Prøv T8 i 60 dage

50% RABAT – KUN 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.